Produkter

Bogføring

Hos 123Regnskab.dk ved vi, at det er vigtigt for dig, at der er styr på bilagene, hvadenten du driver en lille enkeltmandsvirksomhed eller en større virksomhed. Vores kunder er ikke nervøse for et besøg fra SKAT, da der altid er styr på både momsen og skatten. Vi håndterer de gængse regnskabssystemer, og sørger for, at der altid er styr på dine bilag. Vi har mulighed for at gemme dine bilag elektronisk for dig, så de overholder gældende regler fra SKAT, og du altid har en backup af dine originale bilag i elektronisk form.

Prisen er 420 kr. ekskl. moms i timen.

Årsregnskab og skatteregnskab

Når bilagene er bogført skal der laves årsregnskab og skatteregnskab. Ligegyldigt om du selv, eller 123regnskab, har bogført dine bilag, kan 123Regnskab gøre resten af arbejdet for dig. Der udarbejdes både regnskab for virksomheden, samt et skatteregnskab, så tallene er klar til at blive overført til din selvangivelse. Arbejdet udføres af en revisorassistent med hjælp fra en uddannet revisor. Derfor kan 123Regnskab gøre arbejdet billigere end hos et traditionelt revisorhus, men stadig opnå samme resultat.

Prisen er 660 kr. ekskl. moms i timen.

Fuld Service

Hvis du ikke ønsker at bekymre dig om regnskabet, bogføring, momsangivelser, lønafregninger, osv., kan du lade 123Regnskab håndtere hele bogholderiet for dig. Bogføringen håndtres til vores faste lave priser for bogholderi, mens resten af arbejdet varetages af en revisorassistent. Bemærk, at 123Regnskab ikke kommer ud til dig, og du sparer dermed pladsen til en kontorarbejdsplads. Du sparer også den transport og tid, som vi skulle have brugt på at komme ud til dig. Vi kan samtidig arbejde i vores vante omgivelser, hvor vi arbejder mere effektivt, end hvis vi sad ved et nyt skrivebord hele tiden.

Prisen er 420 kr. ekskl. moms i timen for bogføring og 660 kr. ekskl. moms i timen for arbejde som udføres af revisorassistent.

Rådgivning af revisorassistent

Søger du almindelig rådgivning om regnskab og økonomi, kan du med fordel kontakte 123Regnskab. Rådgivning af revisorassistent kan svare på standardspørgsmål om generel lovgivning, regnskab, bogføring, økonomi, mv. Viden opdateres hos uddannede revisorer samt moms- og skatteeksperter, ligesom der suppleres med kurser i løbet af året. Der kommer hele tiden ændringer til den danske lovgivning, og det er derfor vigtigt at man løbende holder sig orienteret om ny viden og lovgivning.

Prisen er 660 kr. ekskl. moms i timen.

Rådgivning af revisor

Skal du have afklaret et specifikt spørgsmål, som ikke kommer ind under standardspørgsmål, eller har du et spørgsmål, som kræver tung beregning eller dyb indsigt, så skal der en uddannet revisor til at svare på spørgsmålet.

Prisen er fra 960 kr. ekskl. moms i timen.

Support via telefon og mail

Løbende spørgsmål fra faste kunder om regnskab og almindelig økonomisk rådgivning kan også håndteres via telefon eller e-mail. Telefonrådgivning afregnes med 11,00 kr. pr. minut, dog mindst fem minutter. E-mails afregnes ligeledes jf. timesats efter forbrugt tid, dog mindst fem minutter pr. e-mail.

Prisen er 660 kr. ekskl. moms i timen.