Bogføring og bogholderi

Video om bogføringsydelser fra 123Regnskab

Se vores video ovenfor, hvor du får en præsentation af bogføringsydelser fra 123Regnskab. Husk at slå lyden til! Videoen varer ca. 2 min.

Se videoen i fuld skærm, ved at klikke på det lille ikon nederst til højre, efter du har sat videoen i gang.

Bogføring (tekst fra videoen)

123Regnskab kan løse opgaver for både iværksættere, enkeltmandsvirksomheder og anpartsselskaber. Vi er særligt gode til at løse opgaver for de mindre virksomheder, og har udviklet vores produkter specielt til denne gruppe.

Vi hjælper din virksomhed med bogføring af bilag i løbet af året. På den måde sikrer du, at der altid er styr på din økonomi.

Du opnår overblik over dine udgifter og indtægter, og kan hurtigt reagere, hvis der sker uforudsete hændelser. Du kan få rådgivning i løbet af året, om hvordan du skal planlægge din økonomi, så du får størst muligt udbytte af virksomheden.

Vi kan sørge for at angive din moms, eller huske dig på andre vigtige datoer. Det kan være indbetaling af restskat, acontoskat eller at sørge for at indtaste din selvangivelse rettidigt, så du undgår gebyrer fra SKAT.

Vi holder øje med, om dine kunder betaler de regninger, du sender til dem. Skulle du være uheldig med en kunde, som ikke betaler, så kontakter vi gerne din kunde for dig og beder dem om at betale straks. Skal sagen videregives til inkasso kan vi også hjælpe dig med denne del.

Vi er opmærksomme på, at vores kunder ikke er regnskabskyndige, og prøver derfor at forklare tingene, så de er til at forstå. Du er derudover altid velkommen til at stille spørgsmål via mail, og kortere svar eller henvisninger til yderligere information, gør vi gratis.

Vi hjælper dig gerne i gang med bogføringen, hvis du vil gøre arbejdet selv. Du kan bruge os som sparring, hvis du har problemer eller udfordringer, som du mangler hjælp til. Vi giver dig også gerne et kursus i regnskab, moms og skat. Læs og hør mere på vores produktside.

Pris

123Regnskab bogfører dine bilag for 250 kr. i timen. Den pris kan vi holde, fordi vi har outsourcet en del af opgaven til udlandet. Det er dog stadig danske revisorer, som gennemgår regnskabet, inden det sendes ud til dig.

De fleste iværksættere vil kunne hjælpes for 500 kr. om måneden eller endda mindre end det. Det betyder, at du trygt kan overlade økonomien til os, uden at være bange for at regningen løber løbsk.

Kontakt

Kontakt os via kontaktformularen, og lad os tale om dit behov.