Om 123Regnskab.dk

Idéen

123Regnskab.dk udfører serviceydelser indenfor bogholderi, regnskab og økonomisk rådgivning for iværksættere og mindre virksomheder.

Vi sætter fokus på høj kvalitet, god service, samt en fair pris, så selv iværksættere kan være med. Vi er ikke de billigste på markedet, men det skyldes at der også skal være tid til at tilegne sig viden om nye regler og lovgivning.

Historien

123Regnskab.dk blev opstartet med fokus på bogholderi fra udlandet, fordi almindelige bogholderi- og revisionsfirmaer ikke havde et tilsvarende produkt målrettet iværksættere og små virksomheder. I dag udfører vi kun bogholderi fra Danmark, da det trods alt er det nemmeste at holde det hele indenlands.

Igennem standardisering og effektivisering af bogholderiet, sætter vi fokus på kvalitet og kan samtidig holde nogle rimelige priser for branchen. Højeste fokus er dog, at kvaliteten skal holdes i top.

Det praktiske

Vi har ikke et traditionelt kontor med faste åbningstider, men du er velkommen til at komme forbi og hilse på. Lav dog en aftale først, så vi har tid til at tage imod dig.

Den primære kommunikation foregår via internettet, men faste kunder kan selvfølgelig altid ringe og få fat på os med det samme, såfremt der skulle være problemer, som kræver hurtige løsninger.

Her er firmaets adresse:

123Regnskab.dk
123 Regnskab ApS
Helgesvej 27
4160 Herlufmagle
CVR. 37 86 69 38